Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Asian Le Mans Series

Mikkel Jensen skal hjælpe Ferrari-team til mesterskabssejr i Asian Le Mans Series

Asian
Le Mans
Series 

16/02/20 

Asian Le Mans SeriesRacerkøreren og ELMS-vinderen Mikkel Jensen skal hjælpe det japanske Ferrari-team Car Guy Racing med at sikre mesterskabet i den asiatiske Le Mans-serie.
 


(Foto: Mikkel Jensen Racing)

Mikkel Jensen får i weekenden den 21.-23. februar sin debut i en GT3-Ferrari, når han sammen med Car Guy Racing stiller op til finalen i Asian Le Mans Series på Buriram-banen i Thailand. Danskeren har fået til opgave at hjælpe det japanske team med at sikre titlen i det prestigefyldte asiatiske langdistancemsterskab.

– Jeg ser frem til at prøve kræfter med en ny bil i et nyt mesterskab og på en bane, som jeg aldrig har kørt på. Car Guy Racing har gjort det godt i mesterskabet i år, og med kun tre point efter de førende i stillingen, bliver det min opgave at hjælpe teamet til et topresultat i finalen og dermed sikre dem titlen, lyder det fra Mikkel Jensen.


(Foto: Mikkel Jensen Racing)

Danskeren, som i 2019 selv sikrede titlen i European Le Mans Series, kommer med masser af erfaring fra GT-racing. Som juniorkører og senere fabrikskører hos BMW Motorsport har Mikkel Jensen deltaget i nogle af de mest krævende langdistanceløb i verden i seneste sæson, herunder 12-timersløbet på Bathurst i Australien og 24-tinersløbet på Nürburgring.


(Foto: Mikkel Jensen Racing)

Til det fire timer lange thailandske løb skal han dele teamets Ferrari 488 GT3 #7 med den franske tidligere Blancpain-mester Come Ledogar samt japanske Takeshi Kimura. En mesterskabstitel er afgørende for teamet, da det i så fald vil sikre en invitation til 24-timers Le Mans. Forberedelserne begynder fredag den 21. februar, mens løbet flages grønt søndag den 23. februar.

Mikkel Jensen Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Mikkel Jensen
  • 23/02/20 - Buriram - Asian Le Mans Series
  •