Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

High Class Racing planlægger en dansk invasion på Le Mans

Le Mans 
16/02/20 

Le MansEfter annonceringen af Jan Magnussens planer om at stille til start i 2020 udgaven af “Le Mans 24 Hours” for High Class Racing (teamet håber at få deres anden invitation til løbet), glæder teamet sig over at kunne annoncere deres planer for løbet.
 

Teamet bekræfter at man har sendt en ansøgning afsted for deres #20 ORECA, for en fuld ELMS sæson, og med det sigte at deltage med en ren dansk kørerbesætning. Det vil være med 3 danske kørere og med Jan Magnussen (firdobbelte vinder af Le Mans) som den mest rutinerede. Bilens livery er baseret på det danske flag.

Herudover har teamet sat gang i planerne om at bringe flere hundrede danske fans med til løbet, i et forsøg på at “klæde Le Mans” i rødt og hvidt, og forsøge at vække den ånd og støtte til live igen, som danske fans var så kendt for, i de år hvor Tom Kristensen kæmpede med om den overordnede sejr.


(Foto: High Class Racing)

Som et led i den kampagne vil teamet - med hjælp fra sponsorere, forære T-shirts, flag, bannere og andet merchandise, til de danske fans langs med banen, i ugen op til løbet.

“Vi planlægger en dansk invasion af Le Mans 24 Hours i år!” lyder det fra teammanager Nikolaj Johansen. “Den passion som danske fans viser hvert år, smitter af på os. Så vi sætter en stor ære i at kunne repræsentere dem og Danmark på den internationale scene. Som en del af vores samarbejde med Jan Magnussen ønsker vi at give flere danskere muligheden for at kunne slutte sig til de i forvejen tusindvis af landsmænd, der tager rejsen til Le Mans. Og på den måde klæde tribunerne i de danske farver.”


(Foto: High Class Racing)

“Le Mans 24 Hours er en utrolig vigtig sportsbegivenhed for det danske folk, og vi håber at kunne hjælpe til med at bevare det fine forhold der er mellem befolkningen i Danmark og Le Mans, med vores planer for dette års udgave af løbet.”

High Class Racing


Læs mere om:
  • High Class Racing
  • Le Mans
  • 20/09/20 - Le Mans - Le Mans
  •