Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Ingen vinterferie for Nymark Racing

Super GT Danmark 
11/02/20 

Super GT DanmarkDer har ikke været vinterferie hos Nymark Racing. Efter en sæson med fire biler og en kæmpe aktivitet i løbet af sidste år, er reden flyttet og det samme er fokus i teamet. 2020 sæsonen tager udgangspunkt i tidligere års erfaring.
 

Teamet er flyttet og har indrettet et helt nyt værksted, og det har krævet en hel del arbejde. Teamsponsor XL Byg Brejnholt har hjulpet med byggematerialer. Flere andre af teamets sponsorer har givet en stor hånd med og hjulpet alle teamets medlemmer med opbygningen af det nye værksted.


(Foto: Nymark Racing)

Det har været et stort arbejde for folkene i Nymark Racing at bygge det helt nye værksted færdig og mens de sidste småting laves færdig i det nye værksted, er det også tid til at få bilen klar til sæsonen.


(Foto: Nymark Racing)

Bilen er skilt ad og nogle dele er sendt til maleren. Andre dele bliver gået efter eller udskiftet, men en ting er sikker og det er at bilen bliver helt klar til sæson 2020. Som en lille overraskelse kan det allerede afsløres at bilens design vil blive ændret.


(Foto: Nymark Racing)

Med henblik på de seneste sæsoner arbejde i teamet, vil man som udgangspunkt kun have fokus på Frederiks bil. Selvfølgelig er det en fordel at være to biler i teltet, så man kan dele data med en teamkollega, men det er umiddelbart ikke planlagt.


(Foto: Nymark Racing)

Teamet vil teste på Jyllandsringen inden sæsonen begynder, for at få lidt mere erfaring med banen og tjekket bilen når den er samlet igen.

Mens bilen bliver gjort klar og de sidste sponsor aftaler kommer på plads, er det bare at vente til den 18. og 19. april, når det går løs til sæsonens første afdeling på Jyllandsringen.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Jyllandsringen
  • 03/05/20 - Jyllandsringen - Super GT Danmark
  •