Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Toyota Corolla 4agze

Job & handel 
06/02/20 

 
 
 

Toyota Corolla 4agze

Sælges da jeg ikke har tiden til at køre mere. Motoren blev renoveret inden sæsonstart 2018 (kørte kun 3 løb i 18 og holde stille hele 19) med nye originale stempler i overstørrelse, ZRP plejlstænger, lejer, oliepumpe, pakninger, blok boret op til overstørrelse ved west speed der var stumper for 18.000 (dokumentation haves)

Den laver 182-185.hk stadig med kompressor og med original remhjul og megasquirt motorstyring, den kan lave 210-220.hk med andet remhjul.

Den fik nye AP skiver og nye bremseklodser for, inden sæsonstart 2018 stumper for 11.000 (dokumentation haves) 1. sæt nye Yokohama slicks + div. småting inden sæsonstart 2018 for 11.000 (dokumentation haves) Den fik ny køler og oliekøler + div slanger og fittings, anden kølerhjælm, forskærm og forkofanger efter et møde med en dækbarriere.

En rigtig fin racerbil med mange lækre stumper, hvor der aldrig er blevet gået på kompromis med kvaliteten. Bla. nedgearet gearkasse med spær, har kostet over 30.000 at lave.

Den passer perfekt i youngtimer klasse 2 hvor den køre med helt i toppen af feltet. Sæde, og seler er udløbet i år. Bilen er ikke så pæn udvendig, den har nogen buler og skrammer og kunne godt trænge til ny lak og en anden højre fordør, en brugt dør følger med samt div. reservedele + ekstra karosseri, en blacktop og en twincam motor følger også med, gsi sideskørter, div. slickdæk og et sæt regndæk af ældre dato.

70.000.kr

Kontakt
Stefan Zangenberg Eriksen
Tlf. 22431916

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.