Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

300 enestående klassiske biler udstilles i mindeparken under classic race aarhus

Classic Race
Aarhus 

05/02/20 

Det bliver et kæmpe tilløbsstykke, når classic race aarhus i samarbejde med aros forsikring inviterer op til 300 veteranbiler fra 45 veteranklubber til mindeparken for at hylde fællesskabet og vores motorhistoriske kulturarv.
 

Under Nordeuropas største racefestival Classic Race Aarhus fra den 15.-17. maj 2020 vil der være mulighed for en nostalgisk og anderledes oplevelse, når 300 historiske og klassiske biler samles i Mindeparken. Her vil festivalens gæster – både små og store, unge og ældre – have mulighed for at opleve et pust fra fortiden og komme helt tæt på de historiske motorkøretøjer.


Der bliver fyldt op med klassiske biler i Mindeparken under dette års Classic Race Aarhus
(Foto: Classic Race Aarhus / Kristian Rasmussen)

"Det bliver en helt enestående parade af klassiske veteranbiler. Vi er i gang med en videreudvikling af vores racefestival - der bliver rigtig mange nye tiltag. Vi vil skabe en gigantisk byfest for alle generationer – fra børn og unge til deres forældre og bedsteforældre – men vores DNA er og bliver klassisk motorsport. Derfor er det fantastisk, at vi nu kan præsentere op til 300 veterankøretøjer i det smukke område," siger Poul Dalsgaard, direktør for Classic Race Aarhus.

Hele 45 veteranklubber engagerer sig for at samle de 300 klassiske køretøjer i Mindeparken. Festivalens gæster kan opleve alt lige fra de tidløse klassikere over hurtige potente amerikanerbiler til nostalgiske gensyn med biler fra vores barndom. Eksperter vil sammen med Aros Forsikring kåre flere af veterankøretøjerne indenfor forskellige kategorier. Den mest populære kåring bliver publikumsprisen, hvor tilskuerne bliver bedt om at kåre den bil, de synes bedst om.


Når Classic Race Aarhus afvikles den 15.-17. maj, bliver det med en flot udstilling af klassiske biler
(Foto: Classic Race Aarhus / Henrik Sørensen)

Aros Forsikring har været en tæt samarbejdspartner og sponsor siden startskuddet lød for Classic Race Aarhus i 2010.

"Som århusiansk selskab er det en selvfølge for os at samarbejde med Classic Race Aarhus. Vi deler en fælles kærlighed for veteran og klassiske køretøjer. I år kan vi yderlige toppe vores engagement gennem vores samarbejde med de danske veteranklubber. Vi er kundeejet, og derfor ligger det på mange måder i vores DNA at styrke fællesskabet og foreningslivet, men også at værne om veteranbiler som en del af vores kulturarv," siger Morten Dissing, adm. direktør i Aros Forsikring.

Med støtten fra Aros Forsikring og veteranklubberne kan publikum se frem til et rekordstort felt af smukke biler i Mindeparken. ”Vi er glade og taknemmelige over den store støtte Aros Forsikring har vist os gennem mange år. Udstillingen af de 300 klassiske biler i Mindeparken er en cementering af et forbilledligt samarbejde mellem dem og os," udtaler Classic Race Aarhus direktør, Poul Dalsgaard.

Classic Race Aarhus finder sted den 15.-17. maj 2020 og hele overskuddet går til forbedring af børns trafiksikkerhed.


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 17/05/20 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •