Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Nicki Thiim skal køre Japansk Super GT for Aston Martin

Sportscar racing 
04/02/20 

Aston Martin og Pacific D'station Racing har tilmeldt en Vantage GT3 i det Japanske Autobacs Super GT mesterskab, hvor Nicki Thiim, der fører GTE klassen i FIA World Endurance Championship (WEC), skal køre på hold med japanske Tomonobu Fujii, der har vundet flere Super GT løb.
 


(Foto: Aston Martin)

"Japan er et af mine favoritsteder til racerløb", siger Nicki Thiim. "Vi vandt WEC løbet på Fuji sidste år, men også mange af de andre baner er seriøse udfordringer for kørerne, og landet er et af de bedste vi har besøgt."


(Foto: Aston Martin)

"Det er en stor ære at få mulighed for at kæmpe om titlen, i en af de mest konkurrenceprægede GT serier i verden, sammen med Aston Martin. Vantage GT3 beviste sidste år hvor hurtig den er, og jeg mener at vi har en stor chance for at vinde med dette team".

Den første runde at Super GT mesterskabet, køres på Okayama den 11.-12. april.


Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  •