Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Super GT V6 til super pris - NY PRIS

Job & handel 
03/03/20 

 
 
 

Super GT V6 sælges til super pris

Bilen blev til sæsonen 2019 renoveret og er løbende vedligeholdt med alt hvad der skal til. Alle de små kendte fejl er rettet og vi har ikke haft et eneste teknisk problem gennem sæsonen. Motoren har kørt 9 løb og bilen har ikke haft større skader. Der kan tilkøbes stor reservedelspakke med ekstra gearkasse, komplet nyrenoveret bagtøj, motorstyring, støddæmpere, styretøjsdele og en masse andet.

Pris uden reservedele 295.000 + moms

Pris med reservedele 360.000 + moms

Kontakt
Jonas Svensson
27627350

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.