Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Podcast: Ditte Kammersgaard og Ib Kragh

Rally 
04/02/20 

Vi har mødt de regerende mestre i Dansk Super Rally, Ditte Kammersgaard og Ib Kragh til en snak om rally, DM-titler, baghjulstrukne rallybiler og samarbejdet mellem codriver og kører.
Duoen, der kørte første fulde sæson i 2019 sammen, sikrede sig den generelle titel i Dansk Super Rally efter en nervepirrende finale, hvor de skulle være etter eller toer for at tage titlen til teamet i Juelsminde. En afkørsel på de våde og fedtede veje kunne have sat en stopper for festlighederne.
 

”Jeg tænkte bare, ’for helvede også, nu ryger det hele’, for jeg tænkte, at bilen havde taget mere skade, end den gjorde. Hvis den havde ødelagt en køler, så havde vi været færdige,” genkalder Ib Kragh sig det hårrejsende øjeblik i Anderup El Rally ved Haderslev.

Værre gik det ikke, og teamet kunne hente den syvende DM-titel til Ib Kragh, og nummer to til Ditte Kammersgaard.

Makkerparret i Skoda Fabia R5 kommer med optimisme til 2020-sæsonen - med gode erfaringer fra 2019-sæsonen i rallybilen. Det er erfaring, de vil bruge til at komme stærkt fra start, når det går løs til DM-sæsonen i Himmerland, hvor Motorsport Nordjylland er værter for DM 1 den 25. april.

Lyt med på podcasten Det ternede flag på iTunes, Spotify, SoundCloud eller på dasu.dk.

Dansk Super Rally 2020:

Dansk Super Rally 1Himmerland25-04-2020Motorsport Nordjylland
Sydjysk RallyGrindsted27-06-2020Grindsted Motor Klub
Anderup El RallyFyn22-08-2020KDAK Sport Fyn
Sydhavs JubilæumsrallyNykøbing Falster19-09-2020Nykøbing F. Motor Sport
Dansk Super RallyIkast03-10-2020Ikast og omegns Motor Klub
DM-finalenPederstrup Djursland24-10-2020Randers Auto Sport

 
 

Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: