Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

DASU Elitenyt

Diverse 
05/02/20 

Læs i DASUs elitenyhedsbrev: Dennis Lind uheldig downunder, podie til Oliver Rasmussen, podcast med Frederik Vesti
 

Siden sidst

Uheld for Dennis Lind downunder
Dennis Lind og hans Lamborghini-team fuldførte ikke 12-timers løbet i Bathurst, der var første afdeling af den verdensomspændende løbsserie Intercontinental GT Challenge. Holdet udgik fra en femteplads med mekaniske problemer.


(Foto: Kevin Pecks)

– Det er surt show for hele teamet, som har arbejdet så hårdt på at stille op til det her løb. Det er første afdeling af mesterskabet, og det ville have været fedt at starte året med et stærkt resultat. Vi lå i en god position til at slutte i toppen af feltet, da problemer med benzintilførslen betød, at vi måtte trække os. Alligevel har det været en fed oplevelse at komme til Bathurst. Det er helt som ventet et sted, man ret hurtigt får respekt for.

Løbet bød på en del ulykker, simpelthen fordi, at der de fleste steder ikke er plads til at ryge af banen uden også at ramme en mur. Og når mange af svingene foregår i de højeste gear, og det meste sker med over 200 kilometer i timen på noget, der minder om en bybane, så kan det simpelthen ikke undgås, at det bliver lidt spændende. En fantastisk ræs, som jeg håber at vende tilbage til igen, lyder det fra Dennis Lind.

Ny podieplads til Oliver
Det blev til en flot tredjeplads til Oliver Rasmussen i et af de tre tællende løb i tredje runde af Castrol Toyota Racing Series, der køres i New Zealand. Sammenlagt er Oliver på niendepladsen.
Løbet blev kørt på banen Hampton Downs, og allerede den kommende weekend køres der igen; denne gang på banen Pukekehoe.

Se mere om serien her.

Noah og Jonathan i Italien
Noah Degnbol og Jonathan Weywadt deltog i første afdeling af løbsserien WSK Super Masters på Adria-banen, Italien.

Podcast: Frederik Vesti taler ud om formelkarrieren
Frederik Vesti er et af de helt store stjernefrø på den internationale scene. I 2019 sikrede han sig titlen i Formula Regional European Championship efter at have knust oppositionen. 13 sejre i 24 løb og hele 20 podieplaceringer blev det til i sæsonen.


Frederik Vesti taler ud om formelkarrieren.

Nu står det på FIA F3 Championship, der følger F1-cirkusset rundt i primært Europa. Vi har talt med ham om planerne for fremtiden, fravalg af F1-juniorprogrammer og meget mere.

I studiet er Frederik Vesti, sportschef Bo Baltzer Nielsen og Bo Skovfoged.

Lyt med her eller der hvor du plejer at fange dine podcasts!