Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - Trailer med living

Job & handel 
03/02/20 


 

Sælges - Trailer med living.
Eurowagon, modelår 2009

Den perfekte motorsports trailer hvis der skal være god plads, den har været brugt til gokart, men kan jo bruges til mange andre sportgrene.

Dejligt stort værksted med hylder, køleskab med skabe omkring, 4 sovepladser, samt toiletrum. Traileren er tempo 100 godkendt. så hvis du vil være klar til sæson start, er det nu!

Pris: 95.000 kr

SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.