Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental GT Challenge

Dennis Lind måtte udgå fra actionfyldt 12-timersløb på Bathurst

Intercontinental
GT Challenge 

02/02/20 

Masser af action i årets 12-timersløb på Bathurst, hvor den danske Lamborghini-fabrikskører Dennis Lind måtte udgå med benzinproblemer efter lovende udsigt til top-fem-placering.
 


(Foto: Dennis Lind Racing)

Det blev en skuffende start på årets Intercontinental GT Challenge for Dennis Lind, som sammen med Andrea Caldarelli og Marco Mapelli måtte trække sin Lamborghini ud af 12-timersløbet på Bathurst før det ternede flag. Et løb, som traditionen tro bød på masser af kampe og en del crashes på den snævre, men hurtige australske racerbane – og et løb, som Lamborghini-trioen ellers så ud til at kunne slutte i top-fem.


(Foto: Dennis Lind Racing)

– Det er surt show for hele teamet, som har arbejdet så hårdt på at stille op til det her løb. Det er første afdeling af mesterskabet, og det ville have været fedt at starte året med et stærkt resultat. Vi lå i en god position til at slutte i toppen af feltet, da problemer med benzintilførslen betød, at vi måtte trække os. Alligevel har det været en fed oplevelse at komme til Bathurst. Det er helt som ventet et sted, man ret hurtigt får respekt for. Løbet bød på en del ulykker, simpelthen fordi, at der de fleste steder ikke er plads til at ryge af banen uden også at ramme en mur. Og når mange af svingene foregår i de højeste gear, og det meste sker med over 200 kilometer i timen på noget, der minder om en bybane, så kan det simpelthen ikke undgås, at det bliver lidt spændende. En fantastisk ræs, som jeg håber at vende tilbage til igen, lyder det fra Dennis Lind.


(Foto: Dennis Lind Racing)

Dennis Lind, Andrea Caldarelli og Marco Mapelli var blandt de 10 hurtigste til at deltage i tredje kvalifikation og startede således startede 12-timersløbet på en niendeplads. Lamborghini-trioen fra FFF Racing var med på den førende omgang i det meste af løbet – som også var repræsenteret af fabriksstøttede teams fra Porsche, Bentley, Audi, BMW, Ferrari med flere – før tekniske problemer altså forcerede teamet til at trække sig fra løbet.


(Foto: Dennis Lind Racing)

Næste afdeling af Intercontinental GT Challenge afvikles på belgiske Spa-Francorchamps den 23.-26. juli.

Dennis Lind Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Bathurst
  • 02/02/20 - Bathurst - Intercontinental GT Challenge
  •