Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Pæn interesse til sponsor/supporter møde

Rally 
01/02/20 

BSM Motorsport tillod sig at ligge stille i 2019 sæsonen og bruge energien på at bygge en ny bil. Men nu står kalenderen på 2020 og en ny sæson er lige om hjørnet og det er teamet også. Med undtagelse af en ting, en meget vigtig ting.
 


(Foto: BSM Motorsport)

Derfor var der indkaldt til sponsor/support møde hos BSM Motorsport i Vejle. Efter et par sæsoner med gode og flotte resultater, lå teamet stille i 2019. I hvert fald med hensyn til deltagelse i rallysporten. I stedet har man henover året opbygget en ny bil til deltagelsen i 2020 sæsonen.


(Foto: BSM Motorsport)

Opbygningen af en ny bil koster imidlertid. Det har aldrig været nogen hemmelighed, at de langt de fleste sportsgrene koster penge, og det gør motorsport også. Der var der indkaldt venner af teamet, sponsorer og medlemmer af diverse netværk. BSM Motorsport bidrager selv med noget af økonomien, men der skal gerne flere penge ind for at man kan køre sæsonen.


(Foto: BSM Motorsport)

Programmet for teamet bliver år at man deltager i alle afdelinger Minirallysyd turneringen. Derudover bliver der også deltagelse i foreløbig planlagt 3 sprintløb. Et af de helt store løb i år bliver deltagelsen i det meget kendte og velbesøgte Rallyshow i Fårvang.

I bilen sidder Brian Madsen/driver med datteren og co-driver Cecilie Madsen. Den konstellation har flere gange været på podiet tidligere. Dertil er knyttet et par mekanikere der også har deres store andel i at bilen kører og især også i opbygningen af den nye racer.


(Foto: BSM Motorsport)

Brian Madsen fortalte bl.a. om hvordan bilen var blevet opbygget, og om hvordan sæsonen foreløber. Cecilie fortalte om hvordan hun havde det som co-driver og om nogen store bogstaver der skulle siges indimellem.

Sammenkomsten sluttede med at Brian Madsen kort fortalte om hvilke muligheder der er for at deltage i teamets arbejde gennem forskellige sponsorpakker. Og dermed også en opfordring til de fremmødte om at gennemse det udleverede prospekt og eventuelt dele det med interesserede. Og ikke mindst også med dem der ikke ved at de er interesserede.


(Foto: BSM Motorsport)

For lige at løsne op i siddemusklerne efter mødet, var der opstillet en racesimulator som i øvrigt blev flittigt brugt. Det var ikke alle der havde det lige let...

Teamet kan kontaktes her:
BSM-Motorsport

BSM Motorsport

 
 

Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: