Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Audi støtter fortsat Danmarks Indsamling

Diverse 
31/01/20 

Danmarks Indsamling foregår én gang om året og er 12 humanitære organisationer og DR, der sammen med resten af Danmark samler ind for at hjælpe med at nå FNs verdensmål i nogle af verdens fattigste lande. Indsamlingen foregår netop nu og kulminerer i et stort indsamlingsshow på DR1 lørdag den 1. februar. I år er temaet 'Børn på flugt har brug for hjælp'.
 


(Grafik: DR)

Ligesom sidste år hjælper Audi også med indsamlingen, og derfor udlodes der i løbet af TV-showet fem af Audis attraktive biler. For at deltage i lodtrækningen om at vinde en Audi, skal man sende en SMS til 1212 eller ringe på et specifikt telefonnummer. Man skal samtidig skrive en bestemt kode i SMS'en afhængigt af, hvilken bil man ønsker at vinde. Når man SMS'er eller ringer, bidrager man samtidig med 150 kr. til Danmarks Indsamling. Det er dog først muligt at SMS’e eller ringe, når de enkelte lotterier nævnes i TV-showet.

Læs mere om de Audi modeller, man kan vinde, samt mere præcist om hvordan man deltager i lodtrækningen


Audi e-tron

100% elektrisk. 100% Audi.
Audi e-tron elsker udfordringer og vores elektriske model føler sig hjemme både i byens snævre gader, på spejlglatte landeveje og mudrede skovstier. Kabinen er foret med lækre kvalitetsmaterialer i bedste Audi-stil, og her er god plads til både det kørende kontor og den kære familie. Du bestemmer målet - Audi e-tron sørger for, at I når sikkert frem.


Audi A1 Sportback

A1 Sportback er Audis mest kompakte bil, der med sin store personlighed fungerer som den perfekte bybil og rejsekammerat. Der er fundet plads til både intelligent sikkerhedsteknologi og knivskarpe køreegenskaber, samtidig med at den lille bomstærke benzinmotor har en imponerende brændstoføkonomi og hjælper med at gøre hverdagen til en leg.


Audi A3 Sportback Limited Plus

A3 Sportback er med sit adrætte og elegante udtryk en bil der opfylder de fleste behov. Bilens sportslige design går igen udvendigt som indvendigt og byder bl.a. på en 150 hestekræfters benzinmotor, sportssæder, LED lygter, 18" alufælge og meget mere. Audi A3 Sportback har god plads til familien, og sikrer dig en suveræn køreoplevelse både på de korte og de lange stræk.


Audi A4 Avant Advanced Prestige Tour Plus

A4 Avant er en af Audis mest populære modeller, der med sit skarpe og elegante design har masser af plads til både voksne, børn og bagage. Parkeringssensorer for og bag gør det nemt at parkere, og den elektriske bagklap kan åbnes ved blot et enkelt tryk på nøglen. Derudover sikrer det anmelderroste automatgear og de 190 hestekræfter at smilet kommer frem, uanset hvor dagen tager dig hen.


Audi Q2 Sport Prestige Plus

Q2 er med sin højde, sit urbane udtryk og kraftfulde benzinmotor skabt til eventyr. I Audi Q2 har du et perfekt overblik over trafikken, og samtidig er du hjulpet af den nyeste sikkerhedsteknologi som f.eks. automatisk nødbremse. Om du er på eventyr alene eller sammen med familien, er der i Audi Q2 rigeligt med plads til oplevelser.

AUDI Danmark