Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

UDLEJES - Clio, Saxo eller Megane til DEC

Job & handel 
31/01/20 


 

Sally Racing har kun 1 stk. ledig Renault Clio III Cup, tilbage til Danish Endurance Championship 2020, bilen lejes ud som Arrive And Drive

Vi kan tilbyde en 2-4 dags test i Italien i perioden 2-5 Marts hvor man virkelig kan komme ud og lærer bil og team at kende, inden sæsonen går i gang, Vi har også masser af test i Danmark inden sæson start.

Kontakt os hurtigst muligt ved interesse

Vi har derudover også en Citroen Saxo og Renault Megane Cup, til udlejning til Danish Endurance Championship 2020 (Klasse 1)

Kontakt:
Jesper Sally 40151570
Martin Sally 22486055 - msauto@live.dk


 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.