Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Youngtimer Challenge

Youngtimer testdag og Coast Down

Youngtimer 
30/01/20 

Youngtimer kørerforeningen arrangerer igen i år testdag og Coast Down for alle Youngtimer kører. Tilmelding skal ske på Kørerforeningens hjemmeside www.YTCC.DK
 

Kørerforeningens bestyrelse har i år valgt at sætte priserne ned. Youngtimer klassen skal være den billigste vej til at køre rigtig race- vi har derfor sat priserne ned til et minimum. Skulle dagen give et overskud bliver det sendt tilbage til kørerne. Der er flere ideer i støbeskeen- følg med i løbet af sæsonen.

Test
Testdagen foregår på Padborg Park, d. 28. marts 2020 fra kl 8.00 til kl 16.00.

Der er masser køretid og mulighed for at sætte din bil op, få banket rusten af køreren eller mulighed for bare at lære sin bil bedre at kende.

Coast Down
Er du ny i klassen eller skal du have lavet en ny Coast Down test er du også velkommen. Kørerforeningen står klar til at hjælpe dig med at få lavet Coast Down test så du er helt klar til at komme ud at køre Youngtimer i år. Datalogger kan lejes på WWW.YTCC.DK.

Støj
Husk at få støjdæmpet din bil. Støjgrænsen er på 95 db. Det kræver ofte en ekstra lydpotte for at overholde støjgrænsen. Larmer bilen for meget- kommer den til at holde i pitten og se pæn ud!

Tilmelding
Alle er velkomne. Tilmelding sker efter ”først til mølle” princippet - skynd dig at melde dig til på kørerforeningens hjemmeside.

Prisen er i år helt i bund.

Priser Testdag:
Medlemmer af Kørerforeningen : kr. 900,00
Ikke-Medlemmer : kr. 1.625,00

Priser Coast Down:
Medlemmer af Kørerforeningen : Gratis
Ikke-Medlemmer : kr. 250,00

Hvis du ikke allerede er medlem af Youngtimer Kørerforeningen kan indmeldelse ske på WWW.YTCC.DK. Kontingent for 1 års medlemskab af Kørerforeningen er kr. 400.

Med venlig hilsen
Kørerforeningens bestyrelse
www.YTCC.DKLæs mere om:
  • Padborg Park
  • 28/03/20 - Padborg Park - Youngtimer
  •