Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Christian Sørensen – Racing: Optakt til sæsonen 20-20

Super GT Danmark 
29/01/20 

Super GT DanmarkVestjyder er ikke sådan at slå af pinden, for selvom Team Flexlease.nu stopper deres aktiviteter, så reagerede Christian Sørensen Racing hurtigt (med base i Varde), for de købte Kevin Rossels vinderbil fra 2019 sæsonen, en bil i fremragende stand.
 

Dette er ikke første gang, at teamet skal prøve at stå på egne ben, det prøvede de ligeledes i DTC men denne gang føler de sig bedre rustet til opgaven og udfordringerne.

Sæson 2019 gav den generelle 5. plads i OK Mobil1 Super GT Danmark serien og som bedste rookie kører, og det selvom sæsonen med lidt mere held i sprøjten kunne have endt med en Top 3 placering, det teamet havde stræbt efter, men løbet især på bybanen i København gav skrammer på både bil og i jagten på de dyrebare point i mesterskabs regi.

Sæsonen 20-20 byder på otte løbs weekender, og det med Christians favorit racerbane, Jyllands Ringen, som skal køres i 3 af de otte løbsweekender.

Baglandet er stort set på plads, økonomi og mekaniker teamet, men der arbejdes stadig på flere samarbejdspartnere, for i motorsport kan en skade hurtigt løbe op rent økonomisk, det viste Christians uheld i København i 2019.

Søndag den 26. januar havde Christian invitereret til en hyggelig formiddags brunch, hvor de fremmødte, venner af huset/teamet og sponsorer kunne høre om teamets planer for 20-20 sæsonen.

Derudover underholdte Christian med anekdoter fra den forgangne sæson, men 2020 er som sagt i støbeskeen og med den nuværende speed som Christian besidder kombineret med lidt mere held og cool-ness i de afgørende dele af et heat, så tror og håber Christian Sørensen Racing på et topresultat på de danske asfaltbaner i serien i sæsonen som er lige rundt om hjørnet.

Allan Post Christiansen


Læs mere om:
  • Christian Sørensen
  •