Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Monte-Carlo Historique

Fra Hillerød til Monaco - Hoteldirektør sendte rallyhold ud på lang tur

Rally Monte-Carlo
Historique 

28/01/20 

Tirsdag tog et af Danmarks bedste historiske rallyhold af sted for at deltage i det fem døgn lange Rally Monte-Carlo Historique. Det var Per Vilslev, Hillerød, og Erik Andersen, Virum, der ved afrejsen fik de bedste ønsker med fra hoteldirektør Katja Slüter, Hotel Hillerød.
 

Per Vilslev og Erik Andersen har netop vundet det uofficielle danmarksmesterskab i historisk pålidelighedsrally i Sportklassen med deres Opel Kadett GT/E fra 1979. Og det er den bil, de nu for tredje gang prøver lykken med i verdens hårdeste og længste historiske rally. Mandskabet har valgt at starte fra Reims, der er en af løbets fem startbyer.


Hoteldirektør Katja Slüter var med, da det nordsjællandske rallyhold Per Vilslev, Hillerød, og Erik Andersen, Virum, tirsdag tog af sted for at deltage i det fem døgn lange Rally Monte-Carlo Historique med deres Opel Kadett GT/E fra 1979
(Foto: Michael Eisenberg)

"Vores hotel sponsorerer Per og Erik, fordi de er megadygtige, og så synes vi også det er sjovt at være med i en sport, der er lidt anderledes," sagde hoteldirektør Katja Slüter ved afrejsen.

"Vi har lært meget af de to gange, vi har været med i løbet, og vi tror, at vi har en god chance for at være blandt de 25 bedste, når vi kommer til målet på havnen i Monte-Carlo," vurderer rallykører Per Vilslev.

Codriver Erik Andersen tilføjer: "Sidste år havde vi mange fine placeringer på de krævende specialetaper i bjergerne, og på en af dem, var vi nummer to. Så vi føler godt, vi kan være med blandt de bedste af de 330 deltagere."


Erik Andersen (til venstre) og Per Vilslev håber på sne og is på de krævende bjergveje i Sydfrankrig, når det går løs i Rally Monte-Carlo Historique
(Foto: Michael Eisenberg)

Rallye Monte-Carlo Historique slutter onsdag i næste uge i Monaco efter en tur på 2.500 kilometer ad smalle bjergveje i Sydfrankrig.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Monaco
  • 05/02/20 - Monaco - Rally Monte-Carlo Historique
  •  
     

    Rally Monte-Carlo Historique nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: