Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - BMW 330 Snitzer

Job & handel 
25/01/20 

 
 
 

BMW 330 Snitzer

Jeg har en bmw 330 snitzer der kan køre både klasse 1 og 2 i youngtimer den har 297 med compressor og 230 uden. Den er nem at tage remmene af og bruge i klasse 2. Den har de rigtige dele monteret bla kan nævnes :big brake kit,spær og bagtøj fra m3,zf geabox,close shift,let svinghjul med forstærket kobling,stor køler,el servo,ny sele og sæde,slukker.

Bilen er helt klar med udført coast down til race. Der kan medfølge service pakke hvis man har lyst mod mere pris.

Der er sikkert en masse jeg har glemt så skriv på roendeautohandel@mail.dk

Der kan IKKE byttes med andet

pris 115.000 dkr

Keld Graabæk
Rønde Autohandel
Telefon: 28445420
Mail: roendeautohandel@mail.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.