Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Klar til klargøring

Formel 1 
15/03/03 

- på Sepang
Allerede nu er de fleste teams godt på vej til Kuala Lumpur til Sepang banen. Meget udstyr er allerede kommet til Sepang.
 

Stort set alle teams har fået en del af deres store udstyr til Sepang banen hvor det næste Grand Prix jo køres. Det sker ved en fælles transport som FIA arrangerer. Allerede i dag er der kommet fly til Kuala Lumpur og yderligere fly kommer i morgen. Eneste undtagelse er Ferrari, som selv i denne omgang sørger for at få transporteret deres udstyr til Malaysia. Også de har fået meget grej fløjet til Malaysia.

Bilerne bliver transporteret direkte til banen, hvor arbejdet med klargøring går i gang når der er pakket ud. På mandag kommer langt den største del af mekanikere, servicefolk og andet personale og begynder deres arbejde.

Dons

Læs mere om:
  • 23/03/03 - Sepang - Formel 1
  •