Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Komplet Tarox 6 stemplet bremse 323mm sæt

Job & handel 
16/01/20 

 
 
 

Komplet Tarox 6 stemplet bremse 323mm sæt. Komplet med ny renoveret kalibere, nye Brembo skiver 323x28mm. og klodser. Samt armeret bremseslanger, Tarox adaptere, samt div. Skruer og bolte.

Tarox bremsesættet, passer til næsten alle VAG bilerne der måler 5x100, el. Kan ret let tilpasses til.

Plug and Play kit til Følgende:
Audi A3 1,8 turbo el. S3 (5x100)
Audi TT 180 el. 225 Quattro
Seat Leon Mk1 1,8 turbo el. Cupra
Seat Ibiza Cupra (alle 5x100)
Skoda Octavia Rs Mk1
Vw Golf Gti 1,8 turbo

Og mange flere.

Sættet er særdeles egnet til Trackday, motorsport, pga. den lave vægt (aluminium) så giver en mindre uaffjedret vægt, kan naturligvis også bare bruges til show osv. eller bare som rigtig gode bremser til sportslig kørsel.

Pris 6500kr

Kontakt:
Rune
Bmd216@gmail.com
26255522

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.