Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - Peugeot RCZ Endurance årgang 2012 - SOLGT

Job & handel 
01/03/20 

 
 
 

RCZ Endurance årgang 2012, bygget af Peugeot motorsport i Frankrig, 1600ccm turbomotor ca. 270hk 6 trins Sadev gearkasse med paddelshift.

Med Peugeot motorsport Endurance pakke, der blandt andet omfatter, Endurance Olin undervogn, blinklys på rattet, anden hækspoiler, 8 ekstra fælge.

Pris. Kr. 225.000,00

Stor reservedels pakke kan tilkøbes.

SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.