Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Peugeot RCZ Endurance årgang 2012

Job & handel 
01/03/20 

 
 
 

RCZ Endurance årgang 2012, bygget af Peugeot motorsport i Frankrig, 1600ccm turbomotor ca. 270hk 6 trins Sadev gearkasse med paddelshift.

Med Peugeot motorsport Endurance pakke, der blandt andet omfatter, Endurance Olin undervogn, blinklys på rattet, anden hækspoiler, 8 ekstra fælge.

Pris. Kr. 225.000,00

Stor reservedels pakke kan tilkøbes.

Kontakt:
40157544, Jens Erik

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.