Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Bil til dansk historisk løb eller youngtimer

Job & handel 
14/01/20 

 
 
 

Søger en bil, da mit projekt til 71 klassen ikke er klar før næste sæson. Derfor ville det være fedt hvis det var muligt at købe en til den kommende sæson. Bilen der søges er kun til hygge og sjov, så det skal ikke være i den helt dyre ende, da jeg putter alle penge og kræfter i mit projekt.

Send mig evt en besked på
Mail: mikkelberg1999@gmail.com
Telefon: 22992722

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.