Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Sønderjysk team med favorit og fremtidshåb

Super GT
Danmark 

12/01/20 

Super GT DanmarkDe udfordrer de andre i superklasse: Ole Petersen fra Bredebro og Mathias Lund fra Haderslev er et makkerpar på jagt efter titler. Et nyt år med nye drømme.
 

Racerkørerne Ole Petersen fra Bredebro og Mathias Lund fra Haderslev har besluttet at danne et team, og de forbereder sig til en ny sæson i Super GT Danmark, med ambitioner om at være med helt fremme, hvor det er mest spændende.


Må vi præsentere: Team Jørgen Hansen Biler med Mathias Lund - til venstre - og Ole Petersen. To sønderjyder, der vil være med der, hvor der bliver kørt stærkest i superklassen i dansk motorsport.

Og 1 + 1 giver i øvrigt tre sønderjyder, for Petersen og Lund får top-mekaniker Brian Wede som en meget vigtig samarbejdspartner i teamet, der får navnet Jørgen Hansen Biler. Netop nu er Brian Wede ved at skille både Ole Petersen og Mathias Lunds biler helt ned til de mindste skruer, og derefter samler han de to biler igen, så de er klar til forberedelserne i marts og til sæsonstart i april.

Ole Petersen har været med lige siden det første supertourisme-løb i Danmark, og i 2019-sæsonen var han igen med helt fremme, og han vandt sæsonens finaleløb.
- Det er godt for klassen, at Ole er med igen, og jeg tror på ham og ser Ole blandt favoritterne til 2020-mesterskabet i superklassen, og Mathias viste virkelig sit talent i 2019-finalen, siger promotor Tom Gaarde Pedersen. Han stod som ejer af Team Jørgen Hansen Biler i 2019, men teamet er nu overtaget af familierne Petersen og Lund.

Mathias Lund debuterede i 2019 i Super GT Danmark, og efter lige at have følt sig frem, blev han bedre og bedre - og ikke mindst hurtigere.
- Ole og jeg har store ambitioner. Selvfølgelig kører Ole efter mesterskabet i pro-klassen, og det samme gør jeg i am-klassen, og så håber vi at være med i racet om et team-mesterskab, siger Mathias Lund.

Ole Petersen er ikke én, der oversælger sig selv, men han stiller også op i 2020-sæsonen med store forhåbninger.
- Hvis jeg ikke troede på, at jeg kan vinde, så skulle jeg holde mig langt væk, men jeg ved, at der hen over en sæson også skal held til for at slutte øverst på podiet.

De to sønderjyderne forbereder sig på Padborg Park inden sæsonåbningen på Jyllandsringen i april. Men først skal deres chefmekaniker lige have samlet deres biler.

Team Jørgen Hansen Biler


Læs mere om:
  • Mathias Lund
  • Ole Petersen
  •