Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental GT Challenge

Dennis Lind stiller op i Intercontinental GT Challenge for Lamborghini Squadra Corsa

Intercontinental
GT Challenge 

08/01/20 

Den danske Lamborghini-fabrikskører Dennis Lind skal repræsentere det italienske performancemærke på fem verdenskontinenter, når han stiller op til 2020-udgaven af Intercontinental GT Challenge.
 


(Foto: Dennis Lind Racing)

Efter et travlt debutår som fabrikskører for Lamborghini går Dennis Lind nu en spændende 2020-sæson i møde. Den danske racerkører, som sidste år vandt 24-timersløbet på Circuit de Catalunya-Barcelona og sikrede podieplaceringer i Blancpain GT Series Endurance Cup samt Lamborghini Super Trofeo North America, stiller i den nye sæson igen op for kinesiske FFF Racing Team – men nu i det verdensomspændende GT3-mesterskab, Intercontinental GT Challenge. Lind skal igen dele en Lamborghini Huracán EVO med sine hurtige fabrikskolleger fra 2019, italienerne Andrea Caldarelli og Marco Mapelli.

– Det er en fantastisk nyhed! Der er tale om et benhårdt mesterskab, som tager os rundt til nogle af de mest berømte racerbaner i verden, og jeg glæder mig til at tage hul på endnu en sæson med Andrea, Marco og resten af FFF Racing-teamet, som jeg efterhånden kender så godt. Vi starter hårdt ud med 12-timersløbet på Bathurst i Australien, som hører til nogle af de mest ikoniske og udfordrende langdistanceløb – og en bane, som jeg altid har drømt om at køre på. Det bliver uden tvivl benhårdt, men også vildt fedt, lyder det fra Dennis Lind.


(Foto: Dennis Lind Racing)

Årets udgave af Intercontinental Continental GT Challenge har igen tilslutning fra cremen af performancemærker, som foruden Lamborghini også tæller Porsche, Aston Martin, Mercedes-AMG, Audi, BMW, Bentley, Ferrari med flere. Første afdeling flages grønt den 1. februar med 12-timersløbet på Bathurst, Australien, og følges op med et 24-timersløb på Spa-Francorchamps i juli, 10-timersløbet på japanske Suzuka i august, 8-timersløbet på Indianapolis i USA i oktober samt Kyalami 9 Hour i Sydafrika i november.


(Foto: Dennis Lind Racing)

Dennis Lind Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  •