Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Kørere til Legend Car klasse

Job & handel 
22/12/19 

 
 
 

Søges – Kørere til Legend Car klasse

Arrive and drive hos TMS Racing
TMS Racing er i gang med at planlægge 2020 sæsonen, og har ledige sæder til testdage på Padborg Park og deltagelse i løbs serien eller udvalgte løb.
Teamet har tegnet aftaler med 3 kørere for en fuld sæson, men vi har 2 ekstra biler stående, som med den rigtige chauffør kan vinde.
Der vil være mulighed for arrangementer med gæster eller andre sponsor aktiviteter.
Teamet er behjælpelig med kører coaching og tager sig af alt det tekniske vedr. opsætning og service af bilen under test, mellem og til løb.

Ved seriøs henvendelse, kontakt:
Torben M Sørensen. Telefon. 22678120 eller mail tms@tmspartner.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.