Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Mygale F4

Job & handel 
21/12/19 


 

Bilen har IKKE kørt overhovedet siden 2017-sæsonen. Første og eneste sæson var 2017, hvor bilen endte P3 i det danske Formel 4-mesterskab for Magnussen Racing Experience.

Vi købte den før 2018-sæsonen til reservebil, men fik aldrig brug for den. Den har således været TOTALT adskilt, malet, gennemgået OVERALT mange nye dele er sat på. Vi kørte ét løb med den i år, for at checke alt var OK, og der satte vi pole position med den.

Til bilen medfølger ALLE vores opsætninger og data til de danske baner. Det har kostet os MANGE penge at komme dertil, her får du det med gratis og kan fokusere på kørsel i stedet for opsætning!

Derudover medfølger de danske baner til simulator, som vi selv har fået programmeret, så du kan sidde hjemme i stuen og øve dig. Med Assetto Corsa, kan du sammenligne dine simdata med de data der medfølger til bilen.

Den har med garanti kørt under 5000km siden helt ny (4950km) og leveres fuldstændig klargjort med olieskift, nyafdrejede bremseskiver og renoverede bremsekalibre. Leveres med videosystem, originalt datasystem og paddle shift. Så det er bare trykke på knappen og køre…

Stor reservedelspakke kan tilkøbes.

Pris 250.000Kr + moms. Nypris lige omkring 400.000Kr + moms.

Kontakt:

André Eriksen
Valdemar Eriksen Racing A/S
Mobile: +45 2125 7076
Email: andre@valdemareriksenracing.com

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.