Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

TILBYDES - Racermekaniker

Job & handel 
06/05/20 

 
 
 

Jeg hedder Tommy Wermø og bor i Jyderup i Vestsjælland, Danmark. Jeg leder efter et team, der har brug for en racermekaniker. Jeg har arbejdet i motorsport i 17 år på bane og rallybiler.

Tidligere erfaring med banebiler er: Gruppe N banebil, Touring Cars DTC, Special Saloon, Ferrari Challenge, Peugeot Spider, Porsche 997 GT3, Ginetta GT4 og langdistance løb.

Tidligere erfaring med Rally Cars: BMW E30 M3, Subaru N12-N14 og Citroën DS3 R5

Mere end glad for at diskutere muligheden for den kommende 2020-sæson, og hvordan jeg kan være involveret i din succesrige sæson.

wermoe78@gmail.com eller ring mig på +45 29842004

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.