Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Jacob Nørtoft ny talentansvarlig i karting

Go Kart 
18/12/19 

Jacob Nørtoft er nu udpeget som ansvarlig for DASU og Team Danmarks talentudviklingsarbejde i karting. Det sker samtidig med at unionen igangsætter et helt nyt koncept for dette betydningsfulde område; et koncept, Jacob Nørtoft selv har været med til at udforme.
 

Det nye koncept vil blive udførlig beskrevet i næste nummer af Autosport og præsenteres ved informationsmøde 11. januar (se nedenfor).

Jacob Nørtoft er 26 år gammel, og kan se tilbage på en aktiv karriere der i 2010 bragte ham helt op blandt verdenseliten i karting, hvor han bl.a. vandt det britiske mesterskab, som den eneste dansker hidtil.


(Foto: Chris Walker)

”Det glæder mig meget at vi har kunnet få en aftale med en kapacitet som Jacob”, siger DASUs sportschef Bo Baltzer Nielsen. ”Jeg har fulgt ham gennem mange år, først som en af Danmarks bedste racerkører og siden hans arbejde som coach og teamchef for en række unge talenter. Den viden og erfaring Jacob besidder vil givet komme de næste generationer af ambitiøse unge kartingkører til stor gavn.”

”Jeg er utroligt glad for at at indtræde som projektansvarlig for DASUs talentarbejde. Igennem både min tid som Team Danmark-støttet aktiv og i perioden efter jeg indstillede min egen karriere, har jeg gjort mig en masse erfaringer med hvordan man identificerer og udvikler talent inden for gokartsporten,” siger Jacob Nørtoft. ”Dette arbejde glæder jeg mig nu til at føre videre i DASU, hvor jeg specielt ser frem til at begynde samarbejdet med de mange lovende talenter vi har i dansk gokart.”

Jacob Nørtoft begynder som ansvarlig i januar 2020.

DASU afholder informationsmøde om talentarbejdet 11. januar 2020. For yderligere information og tilmelding, se dasu.dk.


Læs mere om:
  • Jacob Nørtoft
  •