Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Seks løb på plads:
TCR Denmark præsenterer 2020-kalender

TCR Denmark 
18/12/19 

TCR Denmark2020 bliver premiereåret for TCR Denmark, som bliver det danske svar på den internationalt anerkendte standardvognsserie, TCR. TCR Denmark har allerede en stribe topnavne på programmet, hvor blandt andre Jan Magnussen, Casper Elgaard og Nicolai Sylvest har meldt deres deltagelse.
 

2020 bliver premiereåret for TCR Denmark, som bliver det danske svar på den internationalt anerkendte standardvognsserie, TCR. TCR Denmark har allerede en stribe topnavne på programmet, hvor blandt andre Jan Magnussen, Casper Elgaard og Nicolai Sylvest har meldt deres deltagelse.


(Foto: TCR Denmark)

2020-kalenderen kommer til at sende TCR Denmark rundt på alle de danske baner, men så sandelig også ud til et bredt favnende, dansk motorsportspublikum, som TCR Denmarks administrerende direktør, Martin Jensen, ser frem til at give god underholdning på banerne:

- Vores grundsten i hele TCR er at byde på en attraktiv løbskalender, som igen samler et alsidigt og spændende publikum. Vi er særdeles tilfredse med den kalender, vi i dag kan præsentere. Vi lægger i det hele taget stor vægt på, at TCR skal være til for publikum, og vi vil give de mange fans en stor mulighed for at komme helt tæt på.

Løbskalenderen udgøres af en blanding af etablerede baner såvel som bybaner, som i sin helhed skal give TCR Denmark seks spændende og udfordrende løbsweekender. Seks afdelinger, som dækker de danske racerbaner - og der arbejdes fortsat på at føje et syvende løb til kalenderen.


(Foto: TCR Denmark)

Bane:Dato:
Jyllandsringen18 - 19 april
CRAA Mindeparken15 - 17 maj
Jyllandsringen20 - 21 juni
Jyllandsringen21 - 23 august
Ring Djursland26 - 27 september
Padborg Park10 - 11 oktober

Det syvende løb er fortsat uafklaret - mere nyt om dette vil blive meldt ud senere.

TCR Denmark