Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Der blæser positive vinde over Renault Formel 4 Danmark.

Formel 4 DK 
18/12/19 

Formula 4 DKEfter en sæson med masser af flot race, men desværre lidt manglende tilslutning, lader det til at vindene blæser i en mere positiv retning.
Således er der allerede nu 9 kørere der har meldt ud at de agter at køre i serien i den nye sæson. Samtidig har flere udtrykt at de har planer der peger i den retning.
 

"Det er vi naturligvis rigtig glade for," lyder det fra promotoren Peter Utoft.
"Vi ved at formelbiler er den rette vej at gå, når man skal videre i sin motorsportskarriere - historien taler sit klare sprog."


(Foto: Photo-Graphic)

På det nyligt overståede intromøde lyder der også positive toner fra DASU, der fra sportschef Bo Baltzer Nielsen kan fortælle at DASU iværksætter en storstilet plan om at få flere kørere til at finde vej fra gokart til formelsporten.

"Vi ved der er en masse talentfulde gokartkørere, der kigger efter Formel 4, men som måske er usikre på hvordan de skal gribe skiftet an. Vi kommer til at være aktive i at formidle og støtte disse kørere i deres beslutning."

"Mange tror fejlagtigt at Formel 4 i Danmark er dyrt. Det er slet ikke tilfældet. Der er mange gokartkørere der bruger meget mere på en sæson, end det vil koste at køre en sæson i Formel 4. Det er en misforståelse, og det agter vi, sammen med Formel 4 at ændre på," lyder det fra Bo Baltzer.

Det store samtaleemne bliver uden tvivl ankomsten af den japanske pige JuJu Noda, datter af tidligere Formel 1 kører Hideki Noda. Hun kommer med sit eget team, og er fast besluttet på at give drengene kamp til stregen. Men også andre interessante navne er på startlisten.

Dette var låge nummer 1 i "Julekalenderen i Formel 4 Danmark. Se med når vi løfter sløret for endnu en kører, inden længe.

Renault Formel 4 Danmark