Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Int. Formel klasser

Christian Rasmussen sætter kursen mod USF2000 mesterskabet i 2020

Int. Formel racing 
17/12/19 

Så blev det endelig tid til at annoncere planerne for 2020 sæsonen for Christian. Efter et forrygende efterår i 2019 i USF2000, hvor Christian viste at han er med helt fremme blandt de allerbedste i formelsporten, har Christian besluttet at i 2020 går han efter mesterskabet i USF2000.
 

“Jeg føler vi sammen med Jay Howard har en rigtig god mulighed for at vinde mesterskabet. Vi kom ind i JHDD’s rookie sæson i USF2000 og trods lidt startvanskeligheder, så sluttede jeg af med at være den bedst scorende kører i den sidste halvdel af sæsonen.”


(Foto: Chris Bucher)

Det momentum har Christian tænkt sig at bygge videre på, og alt tegner godt. Jay Howard Driver Development er det hotteste navn i Road To Indy programmet lige nu. Og Chefen selv er da heller ikke i tvivl om at der er potentiale til at kunne gå efter mesterskabet:

“Christian er bare et naturtalent, og han er blevet bedre og bedre for hvert løb. Jeg forventede faktisk af ham, at han viste styrken i 2019, og det holdt stik. Han bliver rigtig svær at slå i 2020, så jeg er rigtig glad for at han har valgt at fortsætte det gode samarbejde.”

Teamet er allerede i fuld gang med at forberede sæsonen, og i morgen er teamet i Florida for at fortsætte forberedelserne.

Læs mere om den nye sæson her: christianf1.com

Dan Knudsen


Læs mere om:
  • Christian Rasmussen
  •