Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Norsk standardvognstalent rykker ind i TCR Denmark

TCR Denmark 
17/12/19 

TCR DenmarkNorske Kristian Sætheren har på rekordtid slået sit navn fast i dansk standardvognsracing. Nu er nordmandens 2020-planer klar.
 

Kristian Sætheren har både som sportsmand og racerkører været gennem en stor transformation i de sidste par år. Kristian Sætheren var skihopper, men fandt sidenhen ind i motorsportens verden med den danske DS3 Cup, hvor han debuterede i 2017.
Siden har Sætheren gjort lidt af en lynkarriere og tog bronze generelt i klassen i 2018, ligesom han også har to norske mesterskaber bag sig.

Sideløbende har Kristian Sætheren og danske Insight Racing gennem 2019 satset i TCR, hvor det er blevet til udvalgte løb i TCR Scandinavia - alt sammen som en optakt til det program, som nu er officielt - Sætheren og Insight Racing er klar til TCR Denmark i 2020.

- Det bliver fantastisk at fortsætte med teamet. Jeg har jo været med Insight Racing i DS3 Cup i nu to sæsoner, og vi har et super godt samarbejde. At det kan kombineres med at konkurrere i det, der bliver den nye danske topklasse er for mig at se supergodt, siger Kristian Sætheren.

Hurtige fremskridt
At Kristian Sætheren allerede har et par løbs erfaring i Insight Racings Alfa Romeo Giulietta Veloce er noget, som den norske kører håber at kunne få gavn af i den kommende sæson:

- Det er absolut positivt at sidde i et team, som allerede kender min kørestil og allerede har samarbejdet på plads. Jeg håber, at den her sæson kan give mulighed for at kæmpe med i toppen, men når jeg kigger ned ad listen over tilmeldinger, så må jeg også sige, at det kan blive noget vanskeligt. Men jeg skal absolut gøre mit for at være med. Det er jo en ny klasse og en ny bil for rigtig mange på gridden, så alt kan ske!, siger Kristian Sætheren.

TCR Denmark