Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Mikkel Jensen udvalgt af top-teams i officiel WEC Rookie Test

FIA WEC 
13/12/19 

World Endurance ChampionshipMikkel Jensen skal i aktion for russiske G-Drive og franske Signatech Alpine under den officielle WEC Rookie Test, som finder sted i forbindelse med fjerde afdeling af World Endurance Championship den kommende weekend.
 


(Foto: Mikkel Jensen Racing)

Der venter Mikkel Jensen en spændende weekend, når han søndag skal teste for to af de førende LMP2-teams i den officielle WEC Rookie Test i Bahrain. Et godt resultat kan sikre danskeren en kontrakt for 2020-udgaven af European Le Mans Series.

– Det er ikke så tit, man skal i sædet hos to af de bedste prototypeteams, så der er bestemt lidt nerver på. Både G-Drive og Signatech Alpine har domineret LMP2-podierne i European Le Mans Series og World Endurance Championship de seneste år, og en kontrakt med ét af de to teams ville være et vigtigt skridt i min karriere, lyder det fra Mikkel Jensen.


(Foto: Mikkel Jensen Racing)

Danskeren har gjort sig mere end godt bemærket i prototyper de seneste sæsoner og sluttede eksempelvis 2019 af med et suverænt LMP3-mesterskab i European Le Mans-series. Det er især denne præstation, som har sikret Mikkel Jensen adgang til de to topteams i Bahrain.

Den officielle WEC Rookie Test finder sted på Bahrain International Circuit søndag den 15. december fra klokken 10.00 til 12.00 og igen fra 13.00 til 16.00 lokal tid.

Mikkel Jensen Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Mikkel Jensen
  • Sakhir
  • 14/12/19 - Sakhir - FIA WEC - FIA VM
  •