Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Kørere - Arrive and drive hos Sally Racing

Job & handel 
11/12/19 

 
 
 

Søges – Kørere - Arrive and drive hos Sally Racing

Sally Racing er i gang med at planlægge 2020 sæsonen og har ledige sæder til Danish Endurance Championship i følgende biler..

Seat Leon TCR (Klasse 3)
Renault Clio III Cup (Klasse 2)
Citroen Saxo Cup (Klasse 1)
Renault Megane Cup (Klasse 1)

Der kan både deltages i enkelte løb eller fuld sæson.

Der vil være fuldforplejning og mulighed for arrangementer med gæster eller andet.

Sally Racing tager til Italien i Marts måned hvor der vil være mulighed for en masse test inden sæson start, derudover kan der selvfølgelig også testes i Danmark inden og i sæsonen..

Derudover kan der også lejes biler til andre klasser som Super cup, Special saloon car, TCR Danmark, Youngtimer og Classic Race Aarhus.

Ved interesse eller mere info kontakt.
Jesper Sally tlf. 40151570
Martin Sally tlf. 22486055 – msauto@live.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.