Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Super GT V6

Job & handel 
10/12/19 

 
 
 

Super GT V6 Sælges

Bilen blev inden 2019 sæsonen total adskilt og renoveret. Bilen er gennem hele sæsonen blevet vedligeholdt med alt hvad der skal til. Motoren har kørt 9 løb. Bilen har i sæsonen kun haft kosmetiske glasfiberskader. Rigtig fin bil der med rette chauffør kan være med i toppen.

Mulighed for tilkøb af mange reservedele for merpris.

Pris: 365.000 kr. + moms

Kontakt på 27627350

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.