Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

High Class Racing indgår samarbejdsaftale med Polar Tools

FIA WEC 
25/11/19 

World Endurance ChampionshipHigh Class Racing er stolte over at have indgået et samarbejde med danske Polar Tools.
Polar Tools leverer håndværktøj og luftværktøj til autobranchen og håndværksbranchen. Virksomheden er dansk baseret og produkterne er af høj kvalitet.
 

Polar Tools har 12 år på bagen og har salg i lande over hele verden.

Direktør Mikael Linde er rigtig godt tilfreds med samarbejdet med High Class Racing: “Vi har længe søgt efter en seriøs samarbejdspartner i motorsportsverdenen, og med High Class Racing har vi fået et velfunderet team, der nyder stor anerkendelse i branchen, både i udlandet og herhjemme. Vi glæder os meget til samarbejdet.”

Hos High Class Racing er man også rigtig glade for aftalen. Manager Peter Utoft siger: “I High Class Racing gør vi rigtig meget ud af at finde de rette samarbejdspartnere. Med Polar Tools får vi seriøsitet og kvalitet i samme pakke. Vi glæder os til at udvikle samarbejdet.”

High Class Racing