Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental GT Challenge

Christina Nielsen og Mercedes-AMG i Sydafrika:

Intercontinental
GT Challenge 

22/11/19 

- Vil slutte GT3-mesterskab i toppen
Christina Nielsen er tilbage i sin Mercedes-AMG GT3, når hun den kommende weekend stiller op til sæsonens sidste afdeling af Intercontinental GT Challenge for Strakka Racing.
 


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Christina Nielsen tog en forrygende sejr i 10-timersløbet på Suzuka i august, og danskeren håber på endnu et topresultat, når hun den kommende weekend stiller op til femte og sidste afdeling af Intercontinental GT Challenge. Sæsonfinalen afvikles som et ni timer langt løb på Kyalami-banen i Sydafrika, hvor danskeren igen jagter sejren med østrigske Dominik Baumann og malaysiske Adrian Henry D’Silva for Strakka Racing.

– Kyalami ser ud til at være en af de fedeste baner, jeg endnu ikke har prøvet. Den er heldigvis også ny for mange andre mig, da det er mange år siden, der sidst har været afviklet GT-løb på banen, og i mellemtiden er den blevet totalt genopført. På den måde starter mange teams og kørere fra samme grundlag når det gælder data og erfaring, og det bliver spændende at se, om de mange timer i simulatoren har forberedt os bedre end vores konkurrenter. Efter vores sejr på Suzuka er forventningerne til sæsonfinalen naturligvis høje, og jeg glæder mig til at komme tilbage i bilen sammen med Dominik og Adrian. Jeg tror, at vi har en god chance for at slutte mesterskabet med stil, lyder det fra Christina Nielsen.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Løbet i Sydafrika bliver Nielsens foreløbigt sidste med det britiske Mercedes-AMG-team, eftersom danskeren tidligere på ugen kunne meddele, at hun stiller op for Lamborghini i 2020-versionen af det amerikanske IMSA-mesterskab. Men først skal det ni timer lange sydafrikanske GT3-løb altså overvindes, og foruden Christina Nielsen stiller danskerne Mikkel Jensen og Michael Christensen til start for henholdsvis BMW og Porsche.

TIDSPLAN – KYALAMI 9 HOUR

Fredag 22. november
10.50 (09.50) – Prækvalifikation (105 min)
14.45 (13.45) – Kvalifikation #1 (15 min)
15.07 (14.07) – Kvalifikation #2 (15 min)
15.30 (14.30) – Kvalifikation #3 (15 min)
16.25 (15.25) – Pole Shoot Out Top 10 (15 min)

Lørdag 23. november
13.00 (12.00) – RACE (9 timer)

Livetiming: https://www.intercontinentalgtchallenge.com/watch-live#live-timing
Livestreaming: https://www.intercontinentalgtchallenge.com/watch-live

CHRISTINA NIELSEN RACING

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Kyalami
  • 23/11/19 - Kyalami - Intercontinental GT Challenge
  •