Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental GT Challenge

Mikkel Jensen og BMW i Sydafrika:

Intercontinental
GT Challenge 

22/11/19 

- Klar til spændende sæsonfinale på ikonisk racerbane
Den danske BMW-fabrikskører spår gode chancer for et topresultat i årets sidste afdeling af Intercontinental GT Challenge, som afvikles på den genopståede Kyalami-bane i Sydafrika den kommende weekend.
 


(Foto: Mikkel Jensen Racing)

Mikkel Jensen ser frem til årets sidste ræs med BMW Motorsport, når han sammen med det tyske Walkenhorst Motorsport stiller op til femte og sidste afdeling af Intercontinental GT Challenge, Kyalami 9 Hour. Her vil danskeren dele en BMW M6 GT3 med sine to faste makkere, norske Christian Krognes og hollandske Nick Catsburg.

– Kyalami er jo en legendarisk bane, hvis man kender lidt til Formel 1, men det er efterhånden 37 år siden, at der sidst har været afviklet et stort GT-løb, og siden er banen blevet genopført, hvilket gør den helt ny for de fleste af os. På dén måde bliver det spændende, for der findes kun data fra simulatorerne, så ingen ved, hvordan bil og dæk vil opføre sig i virkeligheden. Banens layout ser imidlertid ud til at passe ret godt til vores bil, og hvis det holder stik, kan vi være med til at kæmpe om et topresultat. Det er ingen hemmelighed, at det har været en hård sæson for BMW i GT3-klassen, så det ville være fantastik at slutte sæsonen af på toppen, lyder det fra Mikkel Jensen.


(Foto: Mikkel Jensen Racing)

Mikkel Jensen har dog allerede sikret sig et mesterskab i 2019. Det skete nemlig, da han sammen med tyske Jens Petersen vandt en LMP3-titel i European Le Mans Series i finalen på Portimao-banen i Portugal i sidste måned. Denne weekend får Jensen blandt andet hård konkurrence fra landsmanden og Porsche-køreren Michael Christensen, som også kæmper med om den generelle sejr på den sydafrikanske racerbane, mens Mercedes-AMG-køreren Christina Nielsen stiller op Pro-Am-klassen med det britiske Strakka-team.

MIKKEL JENSEN RACING

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Mikkel Jensen
  • Kyalami
  • 23/11/19 - Kyalami - Intercontinental GT Challenge
  •