Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Outzen Motorsport bliver en realitet

Super GT Danmark 
21/11/19 

Super GT DanmarkMichael Outzen meldte tidligere på året ud, at han stoppede som fungerende teamchef i Nymark Racing efter 2019 sæsonen. Nu er det kommet frem, hvad fremtiden for den 37-årige fynbo så byder på.
Michael Outzen har nemlig dannet Outzen Motorsport, som til sæson 2020 vil huse 2 Super GT biler. Teamet vil være placeret på Fyn og har allerede nu bygget et solidt netværk af sponsorer og personale op.
 

"Det har været vigtigt for mig at gøre tingene på min måde i det nye setup. Selvom teamet er nyt, så træder vi ind i Super GT med en stor erfaring, som gerne skulle munde ud i, at vi befinder os i toppen, når sæsonen skydes i gang til foråret. Personalet kommer til at bestå af mange kendte ansigter fra de tidligere år, både fra DTC og Super GT, men udover det sportslige, så lover jeg, at vi også vil løfte vores VIP hospitality med live koncerter, sublime madoplevelser og ikke mindst et godt og stærkt netværk. Vi skal være med til at gøre det attraktivt at være sponsor for et dansk motorsportshold" forklarer Michael Outzen.

Hvem, der skal køre de to biler, er endnu uvist og ikke fastlagt.

"Det er korrekt, at bilerne ikke er besat endnu. Vi er i øjeblikket i dialog med flere kørere, men intet er fastlagt endnu, så der er stadig mulighed for at køre hos i i 2020" afslutter Michael Outzen.

Outzen Motorsport


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  •