Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Mekanikere og medhjælpere

Job & handel 
14/11/19 

 
 
 

Har du nogle friweekender og mangler noget spændende at give dig til? Kunne du tænke dig at blive en del af et racing team?

TEAM MRacing søger Mekanikere og Medhjælpere til sæsonen 2020. Vi søger folk som har lysten og evnen til at skrue i biler, og som har lyst til at udvide sin erfaring og dermed lære en masse om racerbiler.

TEAM MRacing består af 4 legend kørere, 2 i den generelle klasse samt 2 i oldboys klassen. Samt en masse flinke mennesker bagved.

Hvis du kunne tænke dig at være med som mekaniker, vil du så vidt muligt blive tilknyttet en fast kører.

Vores krav til dig er at du er engageret i det du laver og tager det seriøst.

Vi søger primært personer som kan være med rundt hele sæsonen som spreder sig ud over 8 løbsweekender på 1 år. Vi kører på padborg park, jyllandsringen, ring djursland, århus classic race og københavn historisk grandprix.

Vi tilbyder:
Læring indenfor motorsporten omkring setup af racerbiler.
Betalte billetter til alle weekender.
Mad og forplejning til alle weekender.
masser af hygge og spændende race

Er det dig eller kender du nogle som kunne tænke sig at blive en del af dette.
Så ring og hør mere omkring det ved Bjarke Madsen, tlf. 61162033

Mvh MRacing

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.