Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Lasse Poulsen kører Super GT for Team FormulaSport i 2020

Super GT
Danmark 

14/11/19 

Super GT DanmarkLasse Poulsen stiller også til start i Super GT til næste år, efter kontrakten med Team FormulaSport blev underskrevet for få dage siden.
Den hurtige fynbo har i den forgangene sæson vist, at han er en super hurtig racerkører, der høre til blandt topkørerne i klassen, men har samtidig manglet det fornøden held på vigtige tidspunkter i løbet af sæsonen.
 

Lasse Poulsen og Team FormulaSport har gennem et stykke tid, haft gensidig lyst til at forlænge kontrakten gældende for sæson 2020, eftersom vi har haft et rigtigt godt samarbejde i vores første år.

Team FormulaSport er meget sikre på, at vi i Lasse Poulsen har den rette køre, som gør os i stand til at kæmpe om mesterskabet til næste år. Vi har et rigtig godt kendskab til de styrker som Lasse Poulsen er i besiddelse af, og ved præcist hvor der er mulighed for yderlig optimering.

Lasse Poulsen fortsætter i den samme bil som han kørte med i år. Lasse Poulsen har opnået stor tillid til bilen via den måde den er blevet engineeret på. Samtidig er Team FormulaSport nu inde i en fase hvor vi ikke skal igennem begynder stadiet, men kan fortsætte udviklingen af bilens set up hvor vi endte sidst på sæsonen. På den her måde vil vi være konkurrencedygtige lige fra det første løb, udtaler teamchef Henrik Jacobsen.

Team FormulaSport har pt. ikke fået bil nummer to besat.

Team FormulaSport


Læs mere om:
  • Lasse Poulsen
  • Team FormulaSport
  •