Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Motorsport Games

Solid dansker-fredag i FIA Motorsport Games

FIA Motorsport
Games 

01/11/19 

Danskerne er kommet godt fra start i FIA Motorsport Games 2019, der for alvor er gået i gang fredag med træninger for alle klasserne samt kvalifikation for Drifting Cup.
 


(Foto: FIA)

I GT Cup har Christina Nielsen og Jens Reno Møller været i aktion to gange med en tiendeplads i en våd første træning og en ottendeplads i en noget tættere, men afbrudt anden session.


(Foto: FIA)

I F4 Cup har Malthe Jakobsen og det øvrige felt endeligt stiftet bekendtskab med de helt nye F4-racere bygget til FIA Motorsport Games med hybridteknologi og halo. Thyboen kørte en ottende- og en fjerdeplads hjem i fredagens to træninger.


(Foto: FIA)

I Karting Slalom var danske Jonas Jakobsen efter lodtrækning første mand på banen i træningen, men kom efter en nervøs start fint med. Dagens kørsler blev dog afbrudt grundet heftig regn, så Sarah Kronborg Madsens kørsel er udsat til lørdag.


(Foto: FIA)

I Digital Cup var Ian Andersen blandt de første 10, der skulle træne – der kan køre 12 ad gangen. Her var Ian lynhurtigt med helt fremme og endte med tredjebedste tid i sin gruppe på Circuit de Catalunya-Barcelona.


(Foto: FIA)

I Drifting Cup er der kørt træning i regnvejr og kvalifikation på en optørrende bane, hvilket ikke har gjort det nemt for deltagerne. Dennis Hansen har kørt ganske sikkert, men har dog kæmpet lidt med teknikken. Den svigtede også i første kvalifikation, hvor Dennis Hansen slet ikke kom ud på banen, så det danske mandskab har ikke fået den bedste start på legene.

Du kan se livetiming og resultater fra sessionerne på FIA Motorsport Games’ hjemmeside, samt følge sessionerne her.

Lørdag byder på kvalifikation for F4 klokken 09.10, kvalifikation for GT Cup klokken 09.45. 09.40 træning og kvalifikation for Digital Cup. Karting Slalom Cup har kvalifikation 14.00. Samme tid kører Digital Cup repechage-race.

Kvalifikationsrace for F4 er klokken 12.20, race 1 for GT Cup 14.25. Drifting Cup kører top 16 og finale fra klokken 17.30. Digital Cup kører semifinaler fra 18.00-20.00 og Grand Final 20.00.

Se komplet tidsplan her.


Læs mere om:
  • Vallelunga
  • 03/11/19 - Vallelunga - FIA Motorsport Games
  •