Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Motorsport Games

FIA Motorsport Games i gang

FIA Motorsport
Games 

01/11/19 

Så er første udgave af FIA Motorsport Games skudt i gang. Fredag står den på førermøder og første gang, kørerne skal på banen.
Klokken 10.00 fredag, afvikles første træning, og det er GT Cup, der skal på banen. Feltet af 22 GT3-biler møder for første gang banen, der i skrivende stund er lettere fugtig grundet torsdagens heftige regnvejr.
 

I Honda NSX GT3 med #11 er det Jens Reno Møller og Christina Nielsen, der forsvarer de danske farver. 13.05 kører GT Cup anden træning.

11.30 er det Malthe Jakobsen i bil #8 med dannebrog på siden og fronten, der skal ud på banen for første gang i de særlige F4-racere, der er bygget til FIA MSG 19 med hybridteknologi og den sikkerhedsfremmende halo-anordning over cockpittet. 15.15 kører de anden træning.


(Foto: FIA)

14.00-17.00 træner Karting Slalom Cup, hvor Sarah Kronborg Madsen og Jonas Jakobsen forsvarer de rød/hvide farver.

15.30 til 18.30 kører Digital Cup træning, hvor de deltagende nationer for første gang mødes i kongrescenteret på Vallelunga-banen. Her skal de skiftes til at træne i de 12 stationer, der er sat op i salen. Her er det Ian Andersen, der er den danske deltager.

16.20 til 18.05 kører Drifting Cup træning, inden det 18.15 går løs med kvalifikationen til lørdagens indledende heats. Dennis Hansen deltager her i sin Dannebrogs-bemalede Nissan Silvia med over 900 hk.

Alle begivenhederne kan følges live på FIA Motorsport Games her.


Læs mere om:
  • Vallelunga
  • 03/11/19 - Vallelunga - FIA Motorsport Games
  •