Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Motorsport Games

Danskerholdet ser frem til FIA Motorsport Games 2019

FIA Motorsport
Games 

29/10/19 

Så er der ikke længe til den første udgave af FIA Motorsport Games skydes i gang. Denne torsdag åbnes motorsportslegene med ceremoni i hjertet af Rom, hvor de deltagende hold mødes med fansene for første gang.
Når Tom Kristensen holder åbningstale for deltagerne i Rom, kan både motorsportsfans og aktive se frem til et tætpakket program for denne første kavalkade af motorsportsgrene.
 

Danmark er repræsenteret i fem af seks mulige discipliner – GT Cup, F4 Cup, Drifting Cup, Karting Slalom og Digital Cup. Og nu hvor deltagerlisterne til disciplinerne er offentliggjort, ser deltagerne frem mod at møde konkurrenterne.

”Det er fedt at kunne tilføje endnu et løb i en Acura NSX GT3 til kalenderen (Honda, red.). Det har været en fantastisk bil at køre i år i Amerika. Og det bliver fedt at få lov til at køre den på en europæisk bane. Jens har gjort det super godt i sit mesterskab, så jeg glæder mig til at kunne dele bilen med ham og se hvordan vi kan kombinere vores erfaring for at få det bedst mulige resultat,” siger Christina Nielsen, der som bekendt skal køre sammen med Jens Reno Møller nykåret mester i BlancPain GT Sports Cup 2019.

”At afslutte en super sæson med Motorsport Games i Rom bliver virkelig spændende, og jeg ser frem til at dele bilen med Christina, som har gjort det super i Hondaen i USA. Jeg er sikker på, at vi kan gøres os gældende i den rigtige ende af feltet, selvom der kommer flere stærke nationer. Hele teamet er topmotiveret for at afslutte sæsonen med endnu et topresultat,” siger Jens Reno Møller.

I F4 Cup kommer Malthe Jakobsen med et helt frisk DIF-DM i bagagen og sigtet rettet mod næste trin i karrieren.

”Det er stort at få muligheden for at repræsentere Danmark i min sport, og målet er helt sikkert at komme øverst på podiet. Både bane, bil, team og konkurrenter er nye, så for mig gælder det om hurtigt at komme op i fart og præstere.
Hele turen ville aldrig være lykkedes uden den store opbakning jeg har fået hjemme fra Thy, hvor store som små virksomheder har støttet mig i min rejse. Først i Asien, så i Danmark, og nu mod FIA Motorsport Games i Rom. Det bliver en kæmpe oplevelse, som jeg glæder mig meget til. Hvem ved; måske kan deltagelsen hjælpe med at åbne døre til næste skridt mod en international karriere?,” siger Malthe Jakobsen.

De øvrige deltagere er Dennis Hansen i Drifting Cup, Ian Andersen i Digital Cup og Sarah Kronborg Madsen og Jonas Jakobsen i Karting Slalom.

"Jeg er meget spændt på weekenden, og føler mig klar efter jeg har trænet meget i Gran Turismo i de sidste dage. Navnene på deltagerlisten er stærke. Men jeg tror på at jeg er på deres niveau. Jeg vil gør alt for at opnå bedste resultater i finalerne. Jeg ser virkelig frem til FIA Motorsport Games," siger Ian Andersen, der ud over digital motorsport også er kendt i kartingkredse.

FIA Motorsport Games åbnes officielt torsdag den 30. oktober i Rom, mens kørsel begynder fredag. Drifting Cup og Digital Cup afgøres lørdag aften, mens de øvrige discipliner afgøres søndag.

Livetiming og livestreaming findes på FIA Motorsport Games’ hjemmeside


Læs mere om:
  • 03/11/19 - Vallelunga - FIA Motorsport Games
  •