Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

DASU og Touring Car Denmark indgår promotoraftale

TCR Denmark 
29/10/19 

TCR DenmarkDansk Automobil Sports Union (DASU) og Touring Car Denmark har nu indgået promotoraftale. Dermed bliver TCR-klassen en fast del af den danske asfaltbanesport i den kommende sæson.
Der kommer en ny asfaltbaneklasse i dansk motorsport fra og med 2020. Det står nu klart, da DASU og Touring Car Denmark har indgået en promotoraftale.
 

Promotoraftalen kommer som led i et arbejde om at samle og styrke dansk asfaltbanesport, der er iværksat af DASU i samarbejde med de tre permanente asfaltbaner, FDM Jyllandsringen, Padborg Park og Ring Djursland.


(Foto: TCR Denmark)

”Vi glæder os til at få TCR-klassen med i dansk motorsport og ser frem til masser af spændende race på de danske baner. TCR bliver en udviklingsklasse, som vi forventer os meget af i årene fremover,” siger Henrik Møller-Nielsen, formand i DASU.

”Vi ønsker et stærkt samarbejde på tværs af dansk motorsport, og jeg ser først og fremmest frem mod et godt samarbejde med DASU, banerne og ikke mindst teams om at få TCR Denmark til at slå igennem - helt som vi har set TCR gøre det i mange andre lande verden over,” siger Bent Dyhre Hansen, bestyrelsesformand i Touring Car Denmark.

TCR (Touring Car Racing) er et koncept, der stammer tilbage til 2014 med produktionsbaserede racerbiler med fire eller fem døre, maks. 2,0 slagvolumen og turboladning.