Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Lamborghini Super Trofeo

Schandorff Verdensmester

Lamborghini
Super Trofeo 

28/10/19 

Frederik Schandorff Verdensmester i Lamborghini Super Trofeo.
I weekenden den 26-27 oktober blev den årlige World Final for alle Lamborghini serien, Europa, Asien, USA og middle East afviklet på Jerez banen i Spanien og da det ternede flag faldt efter et uhyrer tæt Race1 og 2 kunne Frederik Schandorff løfte det bedste af alle trofæer, nemlig første pladsen.
 

Frederik Schandorff fik chancen for at deltage i World Final sidste øjeblik, da sæsonen ellers var slut, og det indgik ikke i planerne han skulle deltage i dette løb i år, men med en henvendelse fra Target Racing, som han også vandt Lamborghini Super Trofeo med i Middle East, kunne han ikke sige nej til.

Frederik Schandorff lagde hårdt ud i lørdagens kvalifikation 1, hvor han tog pole position hele 0,4 sek foran andenpladsen, og et helt enormt stærkt felt af topkører fra hele verden, i kvalifikation 2, satte hans makker Jonathan Cecotto, 4 bedste tid og dermed var der lagt op til top race i begge race.

Frederik Schandorff tog sikkert starten på Race1 og fik udbygget et pænt forspring, før der kom saftycar og dermed var forspringet væk, hvilket gentog sig igen lidt senere, men Frederik havde virkelig speeden og øgede efter de 2 saftycar, igen afstanden og overlod raceren til Cecotto på en sikker første plads.

Det blev dog lidt spændende til sidst da han blev presset en del de sidste 10 min. af løbet men holdt stand og dermed var sejren hjemme i Race1.

I Race2 var det Cecotto der startede i bilen og han havde ikke helt den samme speed som i Race1 og da de skule pitte, havde Frederik 10+ sekunder op til førstepladsen og samtidig have en racer imellem sig og den førende bil, hvilket ville betyde en samlet andenplads på dette tidspunkt, men en helt formidabel kørsel af Frederik resulterede i at han indenfor nogle omgange kørte sig op på andenpladsen, hvilket ville være nok til den samlede sejr, men det var ikke nok for Frederik, han kørte hele forspringet op og var kun 0,8 sek. Efter vinderen da de krydsede målstregen, så en omgang eller to mere så var det blevet til endnu en sejr.

”Det er helt vildt, det her” siger en begejstret Frederik Schandorff ”Alt har klappet denne weekend, opsætning på bilen, speeden har været der og jeg er vildt glad for at kunne vise Lamborghini, at jeg er værd at satse på” forsætter Frederik Schandorff ” Jeg har igennem denne sæson lært utrolig meget og jeg er utrolig stolt og taknemlig over den støtte mine sponsorer har ydet i dette år så en kæmpe tak til dem”

Frederik Schandorff fik afsluttet sæson 2019 på fornemste vis med et Verdensmesterskab i lomme og det er jo ikke det værste at gå på vinterpause med, for nu starter forberedelserne allerede til næste sæson.

Kim D. Jensen


Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  •      ASETEK SIMSPORTS