Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Int. Touringcar

Johan Schwartz vinder årets TC mesterskab

Int. Touringcar 
24/10/19 

Det blev til endnu en sejr for Johan Schwartz, i årets fjortende og sidste løb på Las Vegas Motor Speedway. Schwartz har vundet 8 af sæsonens løb, og endte med en imponerende føring på 279 point, foran Toby Grahovec med 176 point. Det blev også til en sejr i team-mesterskabet, hvor Rooster Hall Racing vandt med 306 point, foran Classic BMW med 206.
 

Fra starten af løbet, snuppede Jeff Ricca føringen foran Johan Schwartz, da han pressede sig foran i første sving. Ricca holdt føringen til syvende omgang, hvor Schwartz var kommet tæt nok på, og kunne overtage føringen. Ricca holdt sig tæt i spejlene på Schwartz resten af løbet, men der blev ikke givet ved dørene - Johan Schwartz tog flaget.


(Foto: Fabian Lagunas / SRO)

"Tja, hvad kan jeg sige. Sikke en måde at afslutte en sæson, ", fortæller Johan - "med en sejr for teamet i året sidste løb, efter en fantastisk kamp med Ricca - det var sjovt at køre ræs med ham".

Han fortsætter: "Rooster Hall Racing er faktastiske. Vores mål for sæsonen var at vinde mesterskabet, og nu, ved afslutningen af sæsonen, er det blevet til virkelighed. Et solidt år, og det har været sjovt hele vejen igennem. Disse fyre er fantastiske. Jeg er meget stolt".


(Foto: Gavin Baker / SRO)

Todd Brown, Rooster Hall Racing: "Vi er et familie team, og min kone ejer teamet. Vi kommer fra BMW club racing, og har nu været med i tre sæsoner, og det har været som en drøm. Vi var det første team i professionel sports car racing, som er sponsoreret af et universitet, og vi har haft ledende ingeniører der var aktive studerende. Jeg er meget stolt af hvor vore praktikanter ender, og det er hvad det hele drejer sig om - at give dem en chance. Johan kom til os for to år siden, og vi føler os meget heldige over det. Det har været en fantastisk sæson. Mine forældre havde en hård tid i starten af året, så vi dedikerede sæsonen til dem, og er glade for at vi kom ud af den med så stor en pris."

tcamerica.us / SRO Motorsports


Læs mere om:
  • Johan Schwartz
  •