Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

Mikkel O. Pedersen klar til sæsonafslutning i Mexico

Porsche
Super
Cup 

22/10/19 

Racerkøreren fra Struer afslutter sæsonen med dobbeltløb i Porsche Supercup
En lang sæson får sin afslutning i den kommende weekend. Her deltager Mikkel O. Pedersen ikke bare i den sidste, men også den næstsidste afdeling af Porsche Supercuppen. For sæsonafslutningen kommer atter engang til at foregå med en dobbeltafdeling, og vel at mærke en dobbeltafdeling under noget anderledes forhold.
 

”Ligesom i de to sidste sæsoner afslutter vi sæsonen i Mexico, nærmere bestemt på banen i hovedstaden Mexico City, som ligger mere end to kilometer over havets overflade,” fortæller Mikkel O. Pedersen. ”Den tyndere luft påvirker naturligvis motorernes evne, men det er ens for alle. Men den påvirker også fysikken, så det bliver fysisk hårdere at køre bilen.”


Kampen i Porsche Supercuppen er tæt - Mikkel O. Pedersen kan både avancere i tabellen, men også miste placeringer
(Foto: Porsche Media)

Forberedelsesmulighederne er i sagens natur begrænsede. Men det er en bane, Mikkel O. Pedersen godt kan lide.

”Banen har jeg det rigtig fint med,” siger han. ”Jeg ved fra de to forrige gange, hvor jeg har været med, at jeg godt kan være med fremme i feltet. Det er blevet til flere top 10-placeringer.”

”Første gang var motoren ved at være færdig, og sidste år lå jeg på syvendepladsen, da en trækaksel gik i stykker i det første løb. I det andet løb sluttede jeg som tier, selv om det var et hårdt løb med mange skader på bilen.”

Inden de to afsluttende afdelinger i Mexico indtager Mikkel O. Pedersen sjettepladsen i kampen om Porsche Supercuppen.


”Jeg håber på at få min anden podieplacering i denne sæson i Supercuppen,” siger Mikkel O. Pedersen.
(Foto: Porsche Media)

”Jeg håber naturligvis på, at jeg kan komme i top 3 i den kommende weekend og få min anden podieplacering i denne sæson i Supercuppen,” siger Mikkel O. Pedersen. ”Men det er løb, hvor det kan gå begge veje, og sådan kan det også i mesterskabet.”

”Lige nu ligger jeg sekser i tabellen. Jeg tror godt, at det er muligt at rykke en plads eller to op, men det kan også gå den anden vej. Det er så tæt det hele. Dylan Pereira, Jaap van Lagen og Tio Ellinas er bare nogle af de 5-6 kørere, som ligger lige bag mig, og der er flere af dem, som har været på podiet i år.”

www.mikkelopedersen.com
www.facebook.com/mikkelopedersencom


Læs mere om:
  • Mikkel O. Pedersen
  • Autódromo Hermanos Rodríguez
  • 27/10/19 - Autódromo Hermanos Rodríguez - Porsche Super Cup
  •