Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

DM-finale med nye udfordringer for Marco Gersager

DM Rally 
18/10/19 

Vejret var med til at give udfordringer for Marco Gersager og Carina Møller, da de i GM Motorsports Suzuki Swift Maxi 2000 stillede til start i Anderup El Rally. Løbet fandt sted i området mellem Haderslev og Vojens, og netop Sønderjylland var dagen inden løbet nærmest blevet oversvømmet med vand.
 

”Det var vådt og sjasket, og nogle steder på hastighedsprøverne var der mere mudder end asfalt,” siger Marco Gersager.


DM-finalen blev en våd affære for Marco Gersager og Carina Møller
(Foto: Jokum Tord Larsen)

”Vi har lært vores nye bil at kende som rigtig god på tør asfalt, så vi skulle virkelig lære at sætte den op til regnvejr, og jeg skulle også lære at køre den. Det tog noget tid, men da vi kørte hastighedsprøverne anden gang, kappede vi hver gang af vores tider fra første gennemkørsel og kom tættere på konkurrenterne.”

Sammen med Carina Møller sluttede Marco Gersager på en fjerdeplads i klassen i såvel løbet som i Danmarksmesterskabet.

”Hvis vi skulle have haft en bronzemedalje i klassen, skulle vi have haft hjælp ved, at andre ville have haft uheld, så resultatet er ganske tilfredsstillende,” siger han og kikker tilbage på sæsonen.

”Vi var lidt udfordret først på året. Ny bil og nyt setup, men da vi havde fået de små brikker til at falde på plads, har vi fået bygget god speed i bilen. Det er en klasse, hvor vores konkurrenter godt kan køre bil. Vi sluttede som firer, og vi har dermed opfyldt vores målsætning om at slutte i top 5, men det er jo altid sjovere at stå på podiet.”


Såvel i løbs- som i mesterskabssammenhæng blev det til en fjerdeplads
(Foto: Jokum Tord Larsen)

”Stærkt medvirkende til det gode resultat er den forberedelse, der er foregået på værkstedet. Servicefolkene har gjort en god indsats, og de er stærkt medvirkende til, at vi har gennemført alle årets seks DM-rallyer. At jeg så har snittet en kantafmærkning eller begået en fejl på en hastighedsprøve, kan de ikke gøre for.”

Sæsonens sidste opgave for GM Motorsport bliver lørdagens landsfinale i Yokohama-mesterskabet i rallysprint.

GM Motorsport DK
Facebook/www.gmmotorsport.dk


Læs mere om:
  • Carina V. Møller
  • Marco Gersager
  • Sydjylland
  • 12/10/19 - Sydjylland - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: